Het COI Opleidingen

Opleidingen

Het COI biedt verschillende opleidingen aan, elk gericht op “functional fitness”. Dit houdt in dat je tijdens het trainen niet vast zit aan de isolerende oefeningen die gedaan worden op machines, maar dat je bij een oefening een grotere mate van bewegingsvrijheid hebt. Op deze manier kunnen bewegingen vanuit het dagelijks leven nagebootst worden, waardoor je functionele kracht opbouwt.

Functional fitness is een opkomende trend die steeds meer sportscholen overneemt. Tegenwoordig heeft vrijwel elke sportschool wel een kooi waar opgetrokken kan worden of een grote vloer wat bestemd is voor grondoefeningen. Het COI speelt hierop in door opleidingen aan te bieden, waarbij de focus op dit soort sportscholen en buitensportvelden ligt. Het COI onderscheid zich van andere opleiders, omdat zij het enige opleidingsinstituut is, die zich volledig richt op de populaire trend functional fitness. Al onze opleidingen zijn dan ook uniek.

Momenteel is het COI de enige die een calisthenics opleiding aanbiedt én de enige die de opleiding Functional Fitness trainer A aanbiedt, waarbij je direct Fit!Vak gelicenseerd bent.

Onderscheid je ook als gediplomeerd functional-trainer

 

Meld je nu aan

ONTVANG NU €100,- KORTING! AANMELDEN KAN NOG:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Opleidingen

Het COI biedt verschillende opleidingen aan, elk gericht op “functional fitness”. Dit houdt in dat je tijdens het trainen niet vast zit aan de isolerende oefeningen die gedaan worden in machines, maar dat je bij een oefening een grotere mate van bewegingsvrijheid hebt. Op deze manier kunnen bewegingen vanuit het dagelijks leven nagebootst worden, waardoor je functionele kracht opbouwt.
Functional fitness is een opkomende trend die steeds meer sportscholen overneemt. Tegenwoordig heeft vrijwel elke sportschool wel een kooi waar opgetrokken kan worden of een grote vloer wat bestemd is voor grondoefeningen. Het COI speelt hierop in door opleidingen aan te bieden waarbij de focus op deze soort sportscholen en buitensportvelden ligt.

Het COI onderscheid zich van andere opleiders omdat zij het enige opleidings instituut is, die zich volledig richt op de populaire trend functional fitness.
Al onze opleidingen zijn uniek. Momenteel is het COI de enige die een calisthenics opleiding aanbiedt én de enige die de opleiding Fitvak A “functional fitness” aanbiedt. Dit is een uitstroomprofiel van de reguliere fitness trainer opleidingen. Deze opleiding is bedoeld voor sportscholen met veel functional fitness elementen.

Weten wanneer er weer een opleiding bij jou in de buurt start? Klik in het aanmeldformulier op de gewenste opleiding en de gewenst startdatum & locatie en krijg alle info zoals kosten, contactdagen en examen momenten meteen in beeld.