Succesverhalen

COI B OPLEIDING 2021 HARDERWIJK

“Ik ben echt heel erg blij ben dat ik de opleiding heb gedaan. Ik heb ontzettend veel geleerd. Vooral over de specifieke Calisthenics oefeningen. Bijvoorbeeld over de stappen hoe ik kracht kan opbouwen en hoe ik dat dan kan doorgeven aan andere.

Ik was in het begin een beetje huiverig omdat ik dacht dat ik niet fit genoeg zou zijn. Ik zou daarom ook graag tegen andere vrouwen, en tegen iedereen in het algemeen willen zeggen: Laat je niet tegen houden om de opleiding te doen, want iedereen heeft z’n eigen krachten!”

- Jules

COI A OPLEIDING 2021 NIJMEGEN

“Ik merk dat calisthenics op dit moment nog een mannensport is. Ik wil het voorbeeld zijn voor vrouwen om te laten zien dat wij deze sport net zo goed kunnen beoefenen om zo de beste versie uit jezelf te halen.

Nu ik een gecertificeerd trainer ben kan ik deze doelgroep helpen en mijn clienten op een veilige en effectieve manier trainen, ik heb super veel zin om te gaan beginnen! “

– Lian

COI A OPLEIDING 2021 LEIDEN

“Ondanks dat ik zelf een ervaren sporter ben, merkte ik wel dat het training geven en de oefeningen uitleggen aan andere mensen toch anders is, dan het sporten zelf.

Ik weet zeker dat wanneer ik de opleiding heb afgerond, ik goed aan de slag kan gaan”

- Bas

COI TRAINER

“Mijn ervaring is eigenlijk niets meer dan goed! Toen ik begon was ik een beetje “bang” Want ik was de oudste deelnemer (41 jaar) dus ik dacht dat ik me mannetje zou moeten staan tussen alle jongere deelnemers. Maar mijn doel was juist om de mensen van mijn doelgroep (de oudere) aan het sporten te krijgen en te helpen met Calisthenics, middels mijn pas opgezette coaching bedrijf @calibel_coach

De opleiding zelf vond ik heel boeiend, met een goede mix in theorie en praktijk. Het werd erg leuk gegeven. De sfeer in de groep was leuk en gevarieerd. Een aantal vrouwen, wat voetballers en beginnede tot gevorderde calisthenics atleten.

Ik zou mensen met ambitie voor de sport de opleiding zeker aanraden”

- Robin

COI A OPLEIDING 2020 HARDERWIJK

“Tijdens de opleiding Calisthenics Trainer A heb ik heel veel geleerd over Calisthenics, maar ook over hoe les hierin te geven en over waar mijn krachten en uitdagingen liggen.

Ik ben heel enthousiast geworden over het geven van personal training en verheug me daarom enorm op de opleiding Calisthenics Trainer B om mezelf als Personal Trainer te ontwikkelen.

Ik heb tijdens de opleiding helemaal niet het gevoel gehad dat ik er als vrouw “buiten viel” en heb de groep en trainer(s) als heel motiverend en gezellig ervaren! Een geweldige ervaring!!”

- Shannon

COI B OPLEIDING 2020 NIJMEGEN

“Ik kwam met het idee om leuke nieuwe mensen te ontmoeten die ook calisthenics doen. Of ik echt trainer wilde worden? Geen idee! Echter is de opleiding me zo goed bevallen dat ik dat toch wel wil gaan doen!”

- Lennart

COI A OPLEIDING 2020 NIJMEGEN

“Het COI heeft mijn manier van trainen helemaal veranderd. Ik maak nu voor langere periodes een trainingschema en besteed meer tijd aan de warming up. Verder heeft het voor mij kansen gecreëerd bij de Calisthenics Family Gym”

- David

COI TRAINER

“De COI opleiding Calisthenics Trainer A bij de Califam gym in Nijmegen was een groot succes. Ik heb ontzettend veel geleerd door een hele goede combinatie van theorie en praktijk, en natuurlijk een hele fijne mastertrainer Michael Woerdman!

Het is een erg gezellige opleiding waarbij iedereen dezelfde passie deelt, waardoor je ook veel leert van elkaar en vooral ook veel plezier hebt. Zelfs in de pauzes werd er druk getraind en werd onbewust de praktijk geoefend door elkaar nieuwe skills te leren of tips te geven.

Ik ben niet alleen als trainer gegroeid, maar ook zelf als calisthenics atleet heb ik veel progressie gemaakt dankzij deze cursus en de tips van de groep.

Deze opleiding is zeker een aanrader!”

- Ruben

CALISTEHNICS OPLEIDINGS INSTITUUT A OPLEIDING 2017 AMSTERDAM

“Ik heb gekozen voor de opleiding Calisthenicstrainer A, omdat ik vanuit mijn bedrijf als professioneel hulpverlener mensen sterker wil maken die pijnklachten hebben.

Zij kunnen hun leven weer oppakken, nadat zij hun lichaam en geest beschadigd hebben door ongelukken, trauma’s sportblessures of anders.Iedere spier gecontroleerd trainen kan het menselijk lichaam herstellen gecombineerd met de juiste mentaliteit en weerbaarheidstraining en gezonde voeding.

Ik ben psychiatrisch verpleegkundige en ik heb een martial arts achtergrond en huidige trainingen bij de Krav Maga ( lid van de bond IKMF) Calisthenics sluit mooi aan bij mijn Krav maga om sterk te blijven.

Deze “mooie kracht “als opstap om mijn bedrijf verder uit te werken op medisch niveau is de perfecte combinatie om iets nieuws neer te zetten en zoveel mogelijk mensen op verschillende niveaus te helpen.”

 

– Chandrika

COI A OPLEIDING 2017 AMSTERDAM

“Ik heb in april en mei 2021 de opleiding Calisthenics Trainer A gevolgd bij Calisthenics Family in Nijmegen. We kregen les over onderwerpen als calisthenics, anatomie en lesgeeftechnieken. Er was een hele goede groepssfeer aanwezig en de opleiding in het algemeen beviel mij zeer goed. Ik raad het zeker aan!”

- Kjeld

COI TRAINER

“Ik heb veel geleerd tijdens de opleiding. Ik kwam als een beginner, ik was een beetje bang, maar uiteindelijk is alles goed gekomen. De mensen om me heen waren écht super!

De praktijk lessen hebben me veel geholpen, ik zal elke jongere leeftijdsgenoot het aanraden, vooral om je kennis omhoog te brengen!”

– Quincy

COI A OPLEIDING 2018 AMSTERDAM

“De opleiding was geweldig. Vooral het leren van elkaar onderling heeft mij enorm veel opgeleverd. Iedereen heeft een andere achtergrond en hierdoor kan iedereen tijdens de opleiding zijn eigen stukje kennis bijdragen en kunnen anderen hier van leren.”

- Teun

COI A OPLEIDING 2016 AMSTERDAM

“Het toffe aan de opleiding vond ik de speelse manier van opleiden. Zodra je de theorie achter een bepaald onderwerp hebt behandeld, ga je deze meteen toepassen in de praktijk. Dat maakt de opleiding speels en leuk om te volgen.

Ook merkte ik dat alle studenten erg gepassioneerd waren. Zo ging iedereen in de pauze eerst even wat Calisthenics skills uitproberen voordat er gegeten werd.

Ik zou deze opleiding dan ook zeker aanraden omdat het erg leerzaam is. Maar vooral omdat de opleiding erg leuk was!”

- Bart

Bekijk onze nieuwe opleiding

Calisthenics Trainer A