Volg een kwartaal dag bij het COI

Ben jij een oud cursist en wil je up to date blijven? Of ben je nieuwsgierig naar wat functional fitness voor jou kan betekenen? Volg een kwartaal dag bij het COI. Tijdens de kwartaal dag krijg jij verschillende workshops aangeboden die verdiepen op één specifiek onderdeel. Zo kan jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de functional fitness wereld.

Wat is de meerwaarde van een kwartaal dag?

Het COI is van mening dat (personal) trainers nooit klaar zijn met leren. Wij raden daarom aan om continue tijd in jezelf te steken. Bij onze kwartaal dag krijg jij niet alleen workshops aangeboden waarmee jij aan de slag kan, wij willen jou ook de mogelijkheid geven om met elkaar te netwerken. Je staat immers sterker wanneer je een groot netwerk opbouwt.
Naast het leren en het netwerken staat ook plezier centraal tijdens deze dag. Daarom doen wij er alles aan om een dag vol passie en plezier aan te bieden.

Kosten kwartaal dag

De kosten voor het volgen van de kwartaal dag bedraagt voor (oud)cursisten van het COI slechts 49 euro. Voor niet-cursisten bedraagt dit slechts 59 euro.

Opleiding Calisthenics-trainer A

De opleiding Calisthenics-trainer A stoomt je klaar voor het trainerschap. Het gaat om 5 lesdagen en de afsluitende examendag, verspreid over 6 weken. De lessen (die elk 6 à 7 uur duren) vinden plaats in het weekend. De opleiding is uitdagend voor iedere cursist, ook als je al calisthenics-kennis hebt.

Voor wie?

De opleiding Calisthenics-trainer A is bedoeld voor iedereen die op hoogwaardig niveau calisthenics-lessen wil geven. Denk aan fanatieke beoefenaars van deze sport. Aan personal trainers die zich willen onderscheiden. En aan de eigenaren en medewerkers van sportscholen die op professioneel niveau calisthenics-lessen willen geven en die beschikken over een kooi of deze willen aanschaffen.

Wat ga je leren?

Ons handboek ‘Calisthenics-trainer A’ vormt de leidraad voor deze opleiding. Het gaat om een afgewogen mix van theorie en praktijk. Van leren en dóen. De lesstof gaat over de sport zelf, maar ook over de biomechanica en de anatomie van het menselijk lichaam. Veel aandacht besteden we bovendien aan het lesgeven zelf. Dat stelt specifieke eisen aan jou als toekomstig trainer. Want zelf sporten is niet hetzelfde als lesgeven. Een goede voetballer is ook niet automatisch een goede coach. Aan het eind van elke les krijg je huiswerkopdrachten mee.

Van wie krijg jij les?

Je krijgt les van de meest ervaren calisthenics-sporters en -trainers van Nederland. Gezamenlijk hebben we de best mogelijke training opgezet. Een betere opleiding vind je niet in Nederland.

Tot slot: examen

Aan het eind van de opleiding nemen we een theorie- en een praktijkexamen af. Het gaat om een erkend diploma waarmee jij direct aan de slag kunt.

Kosten opleiding en examen

De kosten voor de opleiding Calisthenics-trainer A bedragen 499 euro*. Dat is inclusief het theorieboek. De examenkosten bedragen 100 euro. Heb je het examen met goed gevolg doorstaan? Dan ben je een gediplomeerd calisthenics-trainer. Je staat dan bij ons in het register en mag het bijbehorende logo voeren, als bewijs van verworven kennis. Je onderscheidt je daarmee zichtbaar van andere sporttrainers in Nederland.

*Goed om te weten: een deel van de kosten kun je terugkrijgen van de belasting.

Volg een kwartaal workshop bij het COI

 

Meld je nu aan

 

Klik in het onderstaande aanmeldmenu de gewenste kwartaal dag aan en ontdek de line-up, locatie en data van dit gave evenement.